top of page

Nyhetsbrev nr. 7 - 21.09.2017

VI TILLATER OSS Å MINNE OM SAMHANDLINGSARENAEN #13

 

I god Samhandlingsarena-ånd legger vi opp til noen spennende innledende lyntaler i kombinasjon med god anledning til debatt/nettverksarbeid. Vi ser på hvordan vi i Norge kan bruke noe av det de har gjort i gov.uk når man skal utvikle gode digitale tjenester fra A til Å. Etter innledende lyntaler og demo deler vi oss i små grupper og kjører Lean Coffee rundt de utfordringene som oppfattes som mest krevende for det offentlige Norge. 


Vi lover 4 interessante timer med gode diskusjoner!

Nyhetsbrev nr. 6 - 29.08.2017

Omsider responsivt design

Ved daglig leder Jon Arve Risan.

Nettstedet vårt ble i sin tid laget da skjermene var store og synet perfekt. Over tid har synet blitt svekket og skjermen som vi som regel bruker er veldig liten, men mobil. Vi har omsider rukket å gjøre noe med dette gjennom en ekstrem makeover på en helt ny plattform som skal passe til alle. Du kan imidlertid ikke lage omelett uten å knuse noen egg. Det betyr at linker i gamle nyhetsbrev ikke virker og informasjonsarkitekturen er vesentlig endret.

Er det noe av historikken du ønsker, har vi selvsagt en sikkerhetskopi. Ta kontakt på norstella@norstella.no og vi vil sørge for at du blir fornøyd.

Please reload

bottom of page