top of page
NorStella ønsker alle medlemmer og forre

Julehilsen

Jon Arve Risan, daglig leder NorStella

Så har vi igjen kommet til den tiden da tape, julepapir, pakkelapper og tråd må finnes frem for å bli brukt så ofte at de like godt kan bli liggende fremme på stuebordet. Vi snakker selvsagt om julen. Dette er den tiden på året da vi kanskje utøver den mest outrerte form for samhandling, og de som ikke samhandler blir som alltid stående ensomme utenfor fellesskapet.

Men ikke i år! I år blir det mange som havner utenfor fordi de er for mange til å falle inn under de strenge smittevernreglene vi har vært nødt til å leve under siden mars og sikkert også godt ut i det nye året.

Samhandling og jul er imidlertid ikke et spesielt fokus for NorStella. Det er det resten av året. Vi prøver etter beste evne å bidra til friksjonsfri digital samhandling på en rekke områder. Lurer du på hvilke, ta en tur innom www.norstella.no. I løpet av året er det gjennomført en rekke aktiviteter innenfor mange ulike tema og nettverk. Medlemmer har eksklusiv rett til publisert materiale. Hvis din bedrift ikke er medlem, så sørg for at den blir det. Da får du tilgang til våre passordbelagte medlemssider.

Grunnet Corona gikk vi fysisk i dvale frem til august. Da var fokus på de prosjektene, finansiering og utvikling av de mulighetene vi så lå der. Du kan lese mer om dette annetsteds, men det dreier seg alltid om å bidra til mest mulig sømløs samhandling og positive opplevelser i en slik sammenheng.

Vi startet høsten med å velge nytt styre og sette inn ny styreleder. På den måten ble det færre hatter å holde styr på for meg.

I oktober gjennomførte vi ny samhandlingsarena, den 17. i rekken. Denne gang med fokus på forslaget til nytt journal- og samhandlingssystem (AKSON). Vi fylte salen med de 100 vi da fikk lov til å samle. Mer enn 200 måtte på grunn av antallsbegrensningen følge arrangementet på nett. Dette var ny rekord og en solid suksess. Opptak er tilgjengelig for medlemmene.

Aktiviteten underveis på konferansen vart så vidt stor, og spørsmålene så vidt mange at vi har valgt å behandle disse og drøfte forutsetninger for suksess i en egen rundebordskonferanse 12. januar. Dette forutsetter at vi får lov til å samle inntil 20 personer fysisk under gitte forutsetninger. Publikum konsumerer digitalt slik vi har blitt så vant til i 2020. Meld deg på allerede nå.

Alle våre arrangementer er gratis og basert på medlemsavgift. Vi har hatt bra medlemstilgang i år og håper på flere til neste år når vi igjen er ute av Corona isolasjon.

Utover dette gjenstår det for oss som bruker litt ekstra med tid på NorStella å ønske dere alle en riktig God jul og et tilsvarende nytt år! Følg med oss inn i 2021! De planene og aktivitetene vi ser konturene av er spennende og noe for enhver smak.

 

NorStella ønsker alle medlemmer og forretningsforbindelser en

Riktig god jul og et godt nytt år!

Les hele julehilsenen her.

bottom of page